Holistische Dierenartspraktijk

Even voorstellen…

Dierenarts K. van der Weijde is 17 jaar werkzaam geweest als regulier dierenarts en sinds 1999 in de praktijk aan de Randweg. Naast de reguliere behandelingen behandelde zij ook meer en meer dieren met acupunctuur. Sinds begin 2006 heeft zij zich helemaal gespecialiseerd in de zg. ‘alternatieve’ diergeneeskunde en is de reguliere praktijk verhuisd naar een andere locatie.

 

” Het begon eigenlijk al vrij snel na mijn studie, nu zo’n 25 jaar geleden. Vanuit de praktijk waar ik toen werkte verwees men regelmatig patienten door naar een dierenartsacupuncturist in de buurt. Ik raakte eigenlijk meteen enthousiast over de geweldige resultaten van de acupunctuurbehandelingen. Maar na jarenlang blokken en kennis in mijn hoofd stampen tijdens mijn studie diergeneeskunde stond ik niet direct te springen om weer met een nieuwe studie te beginnen. En toch kwam het idee om acupunctuur te gaan leren steeds weer terug.
Op een gegeven moment heb ik de beslissing genomen om weer aan de studie te gaan. En ik ben heel blij dat ik de beslissing genomen heb want ik geniet elke dag van het werk en van de dieren die zich zichtbaar beter gaan voelen.”

Dierenarts K. van der Weijde heeft de humane acupunctuurbasisopleiding gevolgd en met goed gevolg afgerond bij de NAAV.
Zij heeft vervolgens meegekeken bij diverse dierenartsacupuncturist collega’s in binnen en buitenland en in veel gevallen zelf de vertaalslag gemaakt van mens naar dier.
Daarna heeft zij in Belgie de IVAS acupunctuuropleiding voor dierenartsen gevolgd en afgerond. Daarbuiten heeft zij nog diverse opleidingen gevolgd in oa de TCM (Traditional Chinese Medicin), Chinese kruiden, Tibetaanse kruiden, homeopathie en homeosiniatrie (de combinatie tussen acupunctuur en homeopathie), SiVAS polsdiagnostiek, auriculotherapie ,Lecherantenne, chiropractie, waarvan veel in het buitenland.

pastedGraphic.png   pastedGraphic_1.png         pastedGraphic_2.png

Dierenarts K. van der Weijde is IVAS gecertificeerd en lid van de SNVA. Zij wordt vermeld op de doorverwijslijst van de SNVA.

 

Alle dierenvoordeel op een rijtje!
Vele benodigdheden voor uw huisdier
Speciale aanbiedingen - tot 40% besparen!

Copyright Atma Jana 2023 © | Website door Siwebsites