Holistische Dierenartspraktijk

Het verhaal van Ross, de Bordeau Dog met achterhandslapte

Hallo wij zijn de trotse bezitters van een Bordeaux dog, zijn naam is Ross en hij is in september 10 jaar geworden. En dat hij 10 is geworden is heel bijzonder, hier zijn verhaal.

Vorige zomer ging Ross heel slecht lopen en dus ga je naar de dierenarts daar kreeg hij pijnstilling en ja hoor het ging wel een week goed, maar daarna werd het dus weer erger , en wel zo erg dat hij bijna niet kon lopen.
Ross ging op zijn buik de trap af dus weer naar de dokter , daar heeft hij een speciale prik gekregen om de spieren te versterken. Als dit niet hielp kon zij eigenlijk niets meer voor Ross betekenen,dus hebben we afgesproken dat Ross accupunctuur ging proberen.

Dus op naar Karin van de Weijde en daar is voor ons wel een wonder gebeurd. Zo snel als Ross achter uit ging, zo snel ging hij vooruit en kon weer lopen. Hij loopt niet meer zoals voorheen maar hij kan weer lopen en lekker zijn ding doen, en een vogeltje of konijntje daar gaat hij ook nog wel achteraan. En ook niet onbelangrijk, zonder pijn.

En zo zijn we nu dus alweer een jaar verder en Ross loopt nog steeds. En hij is nu dus al wel 10 jaar en dat is behoorlijk oud voor een bordeaux dog. Ross komt om de 5 á 6 weken bij Karin en laat zich goed door haar behandelen. En het koekje na afloop bevalt ook goed .

Het vrouwtje: Miranda Janssen, Rotterdam

Alle dierenvoordeel op een rijtje!
Vele benodigdheden voor uw huisdier
Speciale aanbiedingen - tot 40% besparen!

Copyright Atma Jana 2023 © | Website door Siwebsites