ErvaringenLaatste update:24 -07-2018   


Het verhaal van Indy de boxer

Boxer met een knietje.

Afgelopen april, mei waren we ten einde raad.Onze boxerteef Indy van, toen nog 6, had verschrikkelijke pijn, was depressief en slecht gehumeurd. Het advies van de dierenarts was, de rest van haar leven pijnstillers.Dat stuitte me tegen de borst, dat kon toch nooit goed zijn en bovendien hielpen ze niet meer.

De vriendenkring afgebeld, mensen zoek met ons mee, alle informatie is welkom.Nog dezelfde dag kregen we het telefoonnummer van Karin, ze stond op het punt van vakantie gaan, maar toch konden we dezelfde week nog terecht, Karin zei "dan heeft ze alvast een behandeling te pakken". Met een heel slaperige hond ging ik naar huis, twee dagen heeft ze veel geslapen en gestonken er kwam dus al wat los.

Na een aantal behandelingen klom indy ineens weer zelf de auto in, dat gaf goede moed. Langzaam aan werd het knietje steeds sterker ze ging steeds langer achter elkaar goed lopen en dat niet alleen we kregen onze oude hond weer terug Indy was weer blij, haar ogen stonden weer op ondeugend en ook haar gedrag naar andere honden was weer helemaal als vanouds.Ik kan niet beschrijven hoe blij we hiermee waren, zelfs mijn dochter die heel sceptisch was moest toegeven,
dit helpt echt!

Inmiddels is het october, we mochten 6 weken wegblijven en als ik deze week ga kan ik tegen Karin zeggen: Het gaat heel heel goed, en ik weet zeker dat we nog langer weg mogen blijven.
Wij zijn zo blij en dankbaar, het kost wat maar het was iedere euro waard.

Karin bedankt.

Het vrouwtje: Tony 't Hart, Spijkenisse.


Ga terug van "Ervaringen" naar de homepage van "Acupunctuurdierenarts"

Copyright Atma Jana 2011 ©

 

Nieuwsbrief:

Schrijf hier in op de nieuwsbrief en ontvang 7 gratis tips voor een topfitte en gelukkige hond en/of kat.Alle dierenvoordeel op een rijtje!
Vele benodigdheden voor uw huisdier
Speciale aanbiedingen - tot 40% besparen!